Coronavirus (COVID-19) Nieuws

Update Corona – Schiedam, 15 maart 2020

Salaam aleikoum beste broeders en zusters,

In verband met de recente aankondiging van maatregelen die zijn genomen door de regering om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen wij als Islam Color niet achterblijven om ook onze verantwoordelijkheid te nemen.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt om alle lezingen, cursussen, bijeenkomsten, bezoeken aan verpleeghuizen en andere activiteiten te moeten opschorten t/m 31 maart. Dit is in lijn met bijna alle Islamitische organisaties en moskee├źn. Wij nemen de gezondheid van onze deelnemers zeer serieus en daar hoort deze extreme maatregel nu eenmaal bij.

Wat betreft de Cursus Huwelijk in Schiedam, ons technisch team doet zijn uiterste best om deze alsnog online aan te bieden middels een livestream. Hierdoor hoeven de cursisten alsnog geen lessen te missen. Meer informatie hiervoor zullen de cursisten via Whatsapp of mail ontvangen.

In navolging van de huidige ontwikkelingen zullen onze beslissingen over dit onderwerp (Corona) continu worden gedeeld met iedereen die zich betrokken voelt met Islam Color.

Moge Allah ons allen beschermen en ons in goede gezondheid weer laten deelnemen aan de activiteiten na deze epidemie. Wij vragen Allah om genezing en een stop aan verdere verspreiding van dit virus.

Met vriendelijke groet,
Bahri Bulut
Voorzitter Islam Color