Cursus 99 Namen van Allah Deel II

Allah heeft 99 Namen. Wie deze leert, zal het Paradijs binnentreden.” (Bukhari & Muslim)

Vanaf 2 oktober gaan wij weer verder met de cursus ”99 Namen van Allah”. Tijdens deze cursus leer je de betekenissen van de Namen van onze Schepper, leer je hoe je deze Namen kunt toepassen in het dagelijks leven en leer je over de invloed van de Namen van Allah op Zijn schepping. Door het bestuderen en toepassen van deze Namen, zal je Allah Ta’Ala beter leren kennen, waardoor jouw band met Allah Ta’Ala zal versterken in shaa Allah!

Ben jij benieuwd naar deze Namen en wil jij Allah beter leren kennen, zodat je een sterkere band met Hem kunt ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor onze cursus!

De lessen zullen verzorgd worden door niemand minder dan Ustadh Zekeriya Budak. De lessen zullen vanaf dinsdag 2 oktober, wekelijks plaatsvinden op de dinsdagavonden van 19:30 uur tot 21:00 uur in de conferentieruimte achter de Schiedam Merkez moskee. Gratis parkeren op het terrein van de moskee is mogelijk. De kosten bedragen slechts €40,-.

Let op: dit is een vervolgcursus en we zullen nog circa 49 Namen behandelen. Nieuwe cursisten zijn van harte welkom en zullen de samenvatting van vorig seizoen ontvangen, waarin alle reeds besproken Namen staan uitgelegd.

Inschrijven is verplicht en kan via: https://tiny.cc/99namenvanallah

Start Time

7:30 pm

dinsdag, oktober 2, 2018

Finish Time

9:00 pm

dinsdag, oktober 2, 2018

Address

Dr Schaepmansingel 5, 3118 XH Schiedam