MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon

Moslim worden

Geloof je in het bestaan van 1 God en dat de profeet Mohammed (v.z.m.h. ) de laatste boodschapper is van God? Zo ja, dan verwelkomen we je al te graag en helpen we je graag verder.

Wist je dat het eenvoudig is om moslim te worden? Het moment, je leeftijd, je achtergrond, je familiestam, je huidskleur doen er allemaal niet aan toe. Middels de ‘’shahada’’ kun je ieder moment de Islam accepteren en binnentreden. Elhamdulillah!

‘’De shahadah’’ is een betuiging van je acceptatie. In dit geval accepteer je vanuit je hart dat er 1 God is en dat zijn boodschapper Mohammed (v.z.m. h.) is. Deze is makkelijk zelf af te leggen. Het belang van het uitvoeren in een moskee of islamitische instelling is dat er getuigen aanwezig zijn en je een certificaat krijgt. Dit certificaat is belangrijk voor het aangaan van een huwelijk en het uitvoeren van de oemrah en hadj (bedevaart).

Heb je nog vragen of twijfels die je graag wilt bespreken, ook dan helpen we je graag. Laat je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram