MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon
Omslagfoto Coronavirus Lezing Live deel 2 – Ustadh Zekeriya Budak

Coronavirus Live Lezing – Deel 2

Vanwege de enorme belangstelling voor de eerste live lezing gegeven door onze voorzitter, hebben wij van Islam Color besloten om een tweede lezing te houden over het coronavirus. De eerste keer ging het vooral over de medische kant van het verhaal, dit keer zullen we vanuit een islamitisch perspectief kijken naar deze crisis.

Islamitisch perspectief

Ustadh Zekeriya Budak zal ons uitleggen hoe een moslim in deze onzekere tijden zich dient vast te houden aan zijn geloof. Er zullen voorbeelden uit het leven van de Profeet Mohamed ﷺ worden aangehaald, zodat we deze kunnen vergelijken met onze tijd. Ook zullen vele praktische zaken ter sprake komen, denk aan het vrijdaggebed, Ramadan, Taraweeh gebeden, het gezinsleven, het (niet) bezoeken van familieleden en nog veel meer.

Ondanks dat we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven, zullen wij handvaten krijgen, zodat wij onze tijd nuttig zullen besteden. Juist nu we meer tijd thuis zullen doorbrengen, is dit een uitgelezen kans om je imaan te versterken.

Vragen?

Mocht je al een vraag of suggestie hebben, stuur deze dan in via het contactformulier hieronder, of stuur een bericht naar ons Islam Color WhatsApp-nummer: 06 85 16 42 70.

Datum, tijd & locatie:

De live lezing vindt plaats op zondag 5 april 2020 om 14:30 uur en duurt ongeveer een uur. De lezing zal live te volgen zijn op onze YouTube of Facebookpagina. Download hier de flyer. Het delen van dit event is mogelijk via de onderstaande social media links.

Heb je de eerste live lezing gemist? Wees niet getreurd, hij staat inmiddels online en is terug te bekijken op ons YouTube kanaal. We hebben de video voor de volledigheid ook hieronder op de pagina geplaatst.

Vergeet niet te abonneren en tot zondag!

Bekijk hier de vorige lezing terug:

29 March 2020
14:30 - 15:30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram