MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon
Omslagfoto Coronavirus Live lezing

Coronavirus – Live Lezing Dr. Bahri Bulut

De hele wereld zit in een coronavirus crisis. Subhan Allah, hoe alles zo snel kan veranderen. Moge Allah ons uit deze moeilijke tijd slepen. Amin! Overal in het land worden er maatregelen getroffen, moskeeën zijn gesloten en het openbare leven staat nagenoeg stil.

Werken aan onze imaan

Dit is de tijd voor ons om aan onze imaan te werken. Deze Ramadan zal niet hetzelfde zijn als de voorgaande. De vrijdaggebeden zijn ons ontnomen en aankomende Ramadanfeest (‘Eid al-Fitr) zal ook totaal anders zijn als wat wij gewend zijn. Onze voorzitter, dokter Bahri Bulut zal daarom een lezing houden over dit coronavirus. We krijgen praktische tips en adviezen hoe we hiermee om moeten gaan als moslim. Maar ook belangrijk: Wat is corona, hoe is het zo een grote crisis geworden en zullen we immuun worden van deze ziekte?

Vanuit zijn professie als huisarts, maar ook als voorzitter van een islamitische organisatie zal hij ons meenemen door alle vragen die ons nu bezig houden. Gebruik het contactformulier hieronder om alvast een vraag te stellen die je graag tijdens de lezing beantwoord wilt hebben.

Datum, tijd & locatie:

Volg het aanstaande zondag 29 maart om 14:00 uur live mee op ons YouTube of Facebook kanaal. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal!
Download hier de flyer.

Tot zondag!

29 March 2020
14:00 - 15:00
Livestream
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram