MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon
omslagfoto het huwelijk

Cursus Het Huwelijk

Update 15 maart 2020: De lessen worden voortgezet middels een livestream i.v.m. Covid-19 (Coronavirus). Alle deelnemers hebben intussen een e-mail ontvangen hierover.

Heb je iemand op het oog, bezig met de voorbereidingen voor jullie grote dag of net getrouwd? Of wil je meer weten over het onderwerp Huwelijk binnen de Islam? Dan is dit een zeer geschikte cursus voor jou!

Cursus het huwelijk:

Het huwelijk is een zeer belangrijk aspect voor ons als moslims. Hiervoor dienen we de juiste partner te kiezen, maar net zo belangrijk de juiste partner te zijn. Met andere woorden dienen wij de rechten en plichten van het huwelijk te kennen, te begrijpen en deze toe te passen.

Wie is de juiste partner? Hoe kunnen we iemand beter leren kennen? Wat zijn de regels die in acht dienen te worden genomen tijdens een bruiloft? Welke rechten en plichten hebben de man en de vrouw in een huwelijk? Hoe hou je een huwelijk in stand?

Deze en andere vragen zullen tijdens deze cursus uitvoerig worden besproken door Ustadh Zekeriya Budak, waarmee wij worden verrijkt met kennis om te streven naar een gezond huwelijk in sha Allah. Tijdens de cursus worden een aantal verzen uit de Koran besproken en toegelicht zodat alle deelnemers de informatie meekrijgen die van belang is.

Het opdoen van kennis over dit onderwerp kan een wereld van verschil uitmaken in hoe je een huwelijk aan gaat of hoe je invulling geeft aan het huwelijk als partner zijnde. Ben je nu al nieuwsgierig over dit onderwerp en wil je hier meer over lezen? Op onze website staan een flink aantal artikelen over trouwen en liefde.

Belangrijke informatie:
Docent: Ustadh Zekeriya Budak
Datum: vanaf 11 februari 2020
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Aantal lessen: 10
Prijs: €35,-

Locatie:
Conferentieruimte achter de Yildiz Moskee, Dr. Schaepmansingel 5, Schiedam.
Je kunt hier gratis parkeren en de locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aanmelden is verplicht en kan via: http://tiny.cc/huwelijk

NOTE: Toegankelijk voor eenieder die meer over het onderwerp wil weten.

11 February 2020
19:30 - 21:00
Dr. Schaepmansingel 5, Schiedam
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram