MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon

Geloofsleer Basis | Ustadh Zekeriya Budak

Geloofsleer Basis | Ustadh Zekeriya Budak

Een stevig fundament in jouw geloof, versterkt je relatie met Allah en Zijn Boodschapper ﷺ. Doe mee met de cursus geloofsleer basis, en leer de fundamenten van jouw geloof.

Vanaf dinsdag 4 oktober gaan wij 12 weken lang op traditionele wijze met ustadh Zekeriya Budak een bekend geloofsleer-boekwerk ['Aqida Tahawiyya] van kaft tot kaft behandelen. Inschrijven kan via tiny.cc/geloofsleerbasis

???????????????????????? ????????????????????????
De lessen zullen wekelijks op de dinsdagen plaatsvinden van 19:00 tot 20:30 uur. De volgende onderwerpen zullen onder andere aan bod komen:

○ Tawhid (de Éénheid van Allah)
○ De Eigenschappen van Allah
○ de Sam'iyat (verplichte zaken van het ongeziene)
○ De Profeet, sall Allahu 'alayhi wassalam
○ De Koran
○ Qada en Qadr (het lot)
○ De Boeken van Allah en hun status
○ Verschillende misconcepties

???????????????? ???????????? ????????????????
Het boekwerk dat wij zullen behandelen, ‘Aqida Tahawiyya, is een beknopte, maar rijkelijk gevulde uitdrukking van de meest essentiële aspecten van de islamitische geloofsleer. Het is een boek dat eeuwenlang, over heel de wereld, wordt gedoceerd. Kenmerkend aan dit boek is dat het de verschillende aspecten puntsgewijs opsomt. Dit maakt het bestuderen ervan makkelijker. De ‘Aqida Tahawiyya dient daarom als een correcte basis van de islamitische geloofsleer. Het is één van de meest betrouwbare uitdrukkingen van het Islamitisch geloof ooit uitgebracht.

Tijdens de cursus Geloofsleer Basis, krijgt iedere student ???????????????????????? een digitaal dictaat van dit boekwerk in de Nederlandse & Arabische taal.

4 October 2022
19:00 - 20:30
Islamitisch Centrum Schiedam, Doctor Schaepmansingel 5, 3118 XH Schiedam
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram