MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon
omslagfoto kahoot quiz event

Privé: Online Islam Quiz l Kahoot!

Islam Quiz

Welke profeet komt het vaakst voor in de Koran? Hoeveel kinderen had de Profeet [sal Allahu alayhi wa sallam]? Op welke dagen is het Sunnah om te vasten? Op welke dag is het Sunnah om de grote wassing (ghusl) te verrichten? Hoeveel moskeeën zijn er in Nederland? Hoeveel moslims zijn er in Nederland? Welke metgezel wordt als enige in de Koran genoemd?

Doe gratis mee
De komende weken staan elke woensdag- en zaterdagavond 15 interessante vragen op jullie te wachten. Daag je familie en vrienden uit en kom erachter wie in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk goede antwoorden kan selecteren! Na elke vraag zie je de tussenstand en na de laatste vraag krijg je een link waarmee je om 20:00 uur de uitslag kunt zien. Dit is een unieke link per deelnemer. Bewaar deze link dus goed, zodat je kunt aantonen dat je gewonnen hebt. De winnaar krijgt namelijk een gratis boek naar keuze thuis opgestuurd. Gewonnen? Stuur een bericht naar 06 -85164270.

Meedoen is geheel gratis en kan door elke woensdag- en zaterdagavond om 19:00 uur hier te drukken.

Reminder?
Wil je dat we je een reminder sturen voordat we beginnen? Stuur een bericht met ‘’reminder Kahoot’’ via Whatsapp (0685164270) en wij zullen je op tijd een link sturen, zodat je direct mee kan doen in shaa Allah. Klik hier om de flyer te downloaden en deel deze vooral met familie en vrienden.

Spelregels:
Niet meer dan 1 keer spelen.
Geen antwoorden doorgeven aan iemand die nog gaat spelen.
Geen hulpmiddelen gebruiken.
Je kan alleen een prijs winnen als je de link kan aanleveren (geen screenshot).

15 April 2020
19:00 - 20:00
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram