MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon

Rolmodellen voor de mensheid: De Metgezellen

De metgezellen zijn onze rolmodellen. Allah zegt over hen in de Koran: “Allah is tevreden met hen, en zij zijn tevreden met Hem.”

Wat maakte het dat Allah dit over hen heeft geopenbaard? In deze cursus zullen we kennismaken met een aantal metgezellen. Er is bewust een selectie gemaakt van metgezellen die bij velen - helaas - niet bekend zijn. We zullen leren wat ze voor de islam hebben gedaan, wat ze hebben opgeofferd en wat wij van deze sublieme voorbeelden kunnen leren. Een ideale cursus om meer te leren over onze rolmodellen dus!

De lessen vinden vanaf 9 mei 2023 wekelijks plaats op de dinsdagen van 19:00 uur tot 20:30 uur. De lessen zijn zowel fysiek als online (achteraf) te volgen.


Kosten€10,- voor 6 lessen
Aanmelden (verplicht)Meld je aan! (aanmelding gesloten)
Vragen?educatie@islamcolor.nl

(Tip: Wil jij je kennis over de metgezellen testen of alvast voorbereiden op de cursus? Koop dan onze sahaba spelkaarten en leer op een leuke manier meer over de metgezellen!)
9 May 2023
19:00 - 20:30
Islamitisch Centrum Schiedam | Doctor Schaepmansingel 5 | 3118 XH Schiedam
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram