MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon
omslagfoto verlangen naar mekka

Verlangen naar Mekka

Aanmeldingen zijn gesloten.

As Salaam Alaikom beste broeders en zusters,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen op zaterdag 23 maart voor een dagje uit met Islam Color. In het Tropenmuseum in Amsterdam zullen wij de tentoonstelling Verlangen naar Mekka met een groep bezoeken. Hierbij is het idee dat wij middels een museumbezoek meer komen te weten over de bedevaart. De bedevaart is een van de vijf zuilen van de Islam. Deze tentoonstelling is voor iedereen bedoeld, of je al op bedevaart bent geweest of nog gaat Insha Allah. Er zullen bijzondere objecten tentoon worden gesteld, er is een VR-beleving, persoonlijke verhalen van Nederlandse pelgrims en nog veel meer!

Lijkt het je leuk om met Islam Color een museum te bezoeken? Meld je dan meteen aan via het onderstaande formulier zodat jij je plekje kan reserveren!

Toegang: Gratis!
Vervoer: Bus (ook gratis!)
Datum: 23 maart 2019
Tijd: 13:00 tot 16:00

Praktische informatie m.b.t. de busreis:
De bus zal na het Dohr gebed(na 13:15) vertrekken vanaf Schiedam Islam Merkezi. Het adres is Dr. Schaepmansingel 5, 3118XH Schiedam. Na afloop van de tentoonstelling zal er de mogelijkheid zijn om het Asr gebed te verrichten in Amsterdam alvorens wij weer terugkeren naar Schiedam.

Let op er is beperkt plek beschikbaar dus vol is vol.

23 March 2019
13:00 - 16:00
Dr. Schaepmansingel 5, 3118XH Schiedam
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram