MENU
Vergrootglas Icoon
Menu
Vergrootglas Icoon

Zijn er smeekbeden die mij kunnen helpen bij het vinden van een baan?

Vraag:

Ik ben meer dan een jaar geleden klaar met mijn studie, maar ik heb nog steeds geen baan kunnen vinden binnen mijn beroep. Kan je mij een bepaalde Surah of gebeden adviseren die mij kunnen helpen bij het beantwoorden van duas?


Antwoord:

Lieve zuster,
Bedankt voor je essentiële vraag.
Zoals ik van Saykh Faraz Rabbani heb vernomen zijn alle gebeden, die met overtuiging van Allah's bestaan zijn gezegd, gepast. Er is specifiek een gebed die tot de Sunna behoord, genaamd Salaat al-Haja. Deze kan je verrichten als je in het bijzonder behoeftig de almachtige nodig hebt.
Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om te netwerken voor mogelijkheden, in het geval je dit nog niet hebt gedaan. Praat met voormalige leerkrachten en klasgenoten om te kijken of zij een mogelijkheid hebben. Contacteer bedrijven die jou interesseren en vraag of zij jouw CV in hun achterhoofd willen houden. Onderzoek naar de mogelijkheden die je hebt om weer terug te gaan naar school, om je verder te ontwikkelen. In de tussentijd kan je vrijwilligerswerk beoefenen in een organisatie die jij bewondert. Je weet maar nooit welke kansen dit met zich meebrengt. Plus, de baraka bij het helpen van een ander in nood is onmetelijk en het houdt je ervan om continu te denken aan je eigen moeilijkheden.
Zaynab Ansari Abdul-Razacq
Bron:
http://seekershub.org/ans-blog/2009/08/25/are-there-any-invocations-to-help-me-find-a-job/

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram